dinsdag 30 juli 2013

Nieuwsbrief De Graaf Security Juli 2013


Eenvoudig duurzaam ondernemen met Paper for Paper


Kent u Paper for Paper al? Dit is hét duurzame recycleproces dat uw bedrijf een groener imago bezorgt en waarmee u kiest voor een beter toekomst voor mens en milieu.  Het is eigenlijk heel eenvoudig. U bent bij Paper for Paper uw eigen grondstof-leverancier.                    
                           
De Graaf Security zamelt  kantoorpapier in en vernietigt  dit volgens de strengste veiligheidsnormen. Vervolgens wordt dit papier aan SCA fabrieken geleverd die er kwalitatief hoogstaand hygiënepapier van maken. Dit hygiënepapier van het populaire merk Tork leveren wij daarna weer terug.
Lees verder



Voorkom dat uw vertrouwelijke informatie op straat terechtkomt


Het is geen overbodige luxe om een specialist,  zoals  De Graaf Security, in te schakelen als een kantoor op vertrouwelijke wijze ontruimd moet worden. Dat ervoer een belastingdeurwaarder in Friesland deze week. Na het definitief sluiten van zijn kantoor, werd de inboedel verkocht.

Een echtpaar nam een aantal kasten over afkomstig uit het kantoor, en stuitte op zo’n vijftig belastingdossiers die nog in de kasten bleken te liggen. Het stel lichtte direct de Belastingdienst in, maar deze reageerde onverschillig en verzocht het tweetal de dossiers te vernietigen. Daarop is het tweetal naar de regionale krant De Stentor gestapt.
Lees verder



Bent u al klaar voor de cloud?


Voor veel mensen is de cloud een nieuw begrip. Om u te informeren over virtuele diensten in de cloud hebben MKB-Nederland  en  ECP de website cloudbewust.nl geïntroduceerd.

Op deze website, die mede mogelijk is gemaakt door het Ministerie van Economische Zaken, staat een uitgebreide uitleg over de cloud met voorbeelden, praktische tips en aandachtspunten. Zo kunt u lezen wat u kunt doen met de cloud en wat voor uw bedrijf de voordelen zijn.

Bent u benieuwd wat De Graaf Security voor u kan betekenen?
Lees verder



Purmerend (hoofdkantoor) | Hertzstraat 10-14 | 1446 TG Purmerend
T: 0299-463650 |  www.degraafsecurity.nl
Contact    |    Gegevens wijzigen    |    Doorsturen    |    Afmelden    |    Aanmelden

Geen opmerkingen: