donderdag 16 juni 2011

Nieuwsbrief De Graaf Security


De Graaf Security biedt u interessante informatie over onderwerpen die met onze dienstverlening te maken hebben. Zoals tips en oplossingen voor het veilig beheren en vernietigen van vertrouwelijke gegevens en nieuws omtrent deze onderwerpen.
Wij wensen u veel plezier met het lezen van deze nieuwsbrief!
De Graaf Security B.V.



Digitaliseren is de toekomst

Het digitaliseren van bestaand archief maar ook van de dagelijkse documentenstroom wordt voor bedrijven steeds belangrijker. Alle belangrijke documentatie van een bedrijf zoals bankafschriften, klantgegevens, personeelsdossiers en facturen kunnen zonder moeite worden ingescand en netjes geordend worden aangeleverd op een harde schijf of cd(back-log scannen).

Tegenwoordig zijn er ook diverse scanoplossingen voor het digitaliseren en beheren van de dagelijkse documentenstroom. Nieuwsgierig naar de oplossingen?


Lees verder


 

De Graaf doneert meubilair aan Rode Kruis en Paramaribo Zoo

In samenwerking met de SOS Handelmij doneert De Graaf kwalitatief goed tweedehands meubilair aan
het Rode Kruis en de Paramaribo Zoo.
De Graaf is een organisatie die zich onder andere specialiseert in archiefvernietiging en archiefbeheer. Maar ook kantoorontruimingen zijn een onderdeel van de dienstverlening. Bij deze kantoorontruimingen en verhuizingen hoort ook de afvoer van het achtergebleven
meubilair.



Lees verder


GeenStijl publiceert vertrouwelijke informatie stadsdeel Amsterdam





GeenStijl heeft inlognamen en wachtwoorden weten te achterhalen waarmee vertrouwelijke informatie van het Amsterdamse stadsdeel Oost kon worden bekeken.

GeenStijl heeft met de inloggegevens ingelogd op de website van het stadsdeel en kon op deze manier bij vertrouwelijke informatie zoals verslagen van besloten vergaderingen en raadsstukken. Deze informatie heeft GeenStijl vervolgens op hun eigen website gepubliceerd.




Lees verder



OPTA ontvangt bijna 110.000 spamklachten


Sinds mei 2004 is het verboden om spam te versturen aan consumenten. Het spamverbod is op 1 oktober 2009 uitgebreid zodat naast consumenten ook bedrijven beschermd zijn tegen spam. De OPTA handhaaft het verbod op het versturen van spam.
In de periode van mei 2004 tot en met maart 2011 heeft de OPTA bijna 110.000 klachten ontvangen bij spamklacht.nl. Van de bijna 110.000 klachten gingen
8.790 klachten over sms-spam en 4.645 over faxspam.


Lees verder



Vertrouwelijke informatie Bureau Jeugdzorg op rommelmarkt verkocht


In Middelburg is op een rommelmarkt een faxapparaat verkocht met vertrouwelijke informatie van Bureau Jeugdzorg Zeeland. De nieuwe eigenaar van het faxapparaat ontdekte de vertrouwelijke informatie in de afdrukrol van de machine. Zo kreeg hij de beschikking over bedrijfscommunicatie, rechtbankstukken en informatie over familie van het meisje van Nulde. Dit meisje werd mishandeld door haar moeder en haar vriend met de dood als gevolg.





Lees verder


Griekse tophacker aangehouden
De Griekse politie heeft een 18-jarige tophacker gearresteerd voor het hacken van diverse overheidswebsites en het stelen van creditcard-gegevens. De jongen hackte de website van Interpol al op 15 jarige leeftijd. Andere doelen van de hacker waren de National Security Agency, de FBI en het Pentagon.
Lees verder

Geen opmerkingen: